Seniorenprogramma


Speciaal t.b.v. ouderen & senioren heeft professioneel allround Zangduo "Swinging 2" een interactief seniorenprogramma ontwikkeld, waarbij het voor de aanwezige gasten mogelijk is om op een muzikale wijze terug te keren naar vroeger jaren.
 
Ons seniorenprogramma bestaat uit een gezellige mix van Nederlands- Engels- & Duitstalige nummers welke voor de aanwezige gasten zeer herkenbaar zullen zijn. In een aantal gevallen zijn oude nummers in een nieuw muzikaal jasje gestoken.
 
Het gaat hierbij o.a. om bekende schoolliedjes van vroeger, maar ook om cabaretnummers van b.v. Wim Sonneveld met zijn "Zo heerlijk rustig" en "Het dorp" en uiteraard kan er ook volop worden meegezongen zoals b.v. met de bekende hits "Het kleine café aan de haven", "De klok van Arnemuiden", "Het was aan de Costa del Sol" en "Och was ik maar bij moeder thuisgebleven". Naast alle hits uit vervlogen tijden zingen wij ook tal van bekende (internationale) nummers van nu zodat een gezellige & sfeervolle mix te horen, en mee te zingen, is.
 
Uiteraard kan ook gekozen worden voor een gezellige dansmiddag/avond waarbij het programma bestaat uit alle mogelijk dansvormen waarbij de Engelse- & Weense wals, de foxtrot, de chachacha, de tango en de rumba niet mogen ontbreken.
 
Het "standaard"-programma duurt 2 x 45 minuten maar kan eventueel met een uur worden verlengd.
 
Aangezien allround Zangduo "Swinging 2" een speciale band heeft met senioren, worden bovengenoemde programma's aangeboden tegen een sterk gereduceerde gage. Deze is nog verder te verlagen d.m.v. een combinatie-boeking of het afsluiten van een jaarcontract (hetgeen zeer interessant is voor o.a. verpleeghuizen, ouderenbonden (ANBO, KBO, etc.)). Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden en voorwaarden.
 
Zoals u wellicht al op onze website heeft gelezen zijn wij in het bezit van een VAR-verklaring (voorheen "Zelfstandigheidsverklaring"), hetgeen u vrijwaard van een evt. fiscale naheffing en u bovendien geen extra administratie krijgt. De oude VAR-regeling is inmiddels vervangen door een fiscale overeenkomst, maar deze laatste regeling is door de huidige regering, vanwege talloze onduidelijkheden voor ZZP'ers en werkgevers, opgeschort tot 1 juli 2018 zodat nog steeds gebruik kan worden gemaakt van de bestaande VAR.
 
Wij nodigen u uit om vrijblijvend te informeren naar de diverse mogelijkheden en hopen u binnenkort te mogen ontmoeten !

 

Bij professioneel allround zangduo "Swinging 2" kunt terecht voor :

De muzikale verzorging van uw bruiloft, verjaardag, (huwelijks- of bedrijfs) jubileum, diner dansant of dansmiddag / dansavond, bedrijfsfeest, nieuwjaarsborrel, allround muziek van de 50's tot nu (van sfeervolle achtergrondmuziek tot uitbundige feestmuziek). Naast alle particuliere opdrachtgevers worden wij ook zeer veel geboekt door bedrijven, hotels, restaurants, partycentra, zalencentra en campings.

 

Tevens hebben wij een bijzonder gezellig seniorenprogramma (t.b.v. de zorgsector en ouderenorganisaties) ! Tenslotte hebben wij in de feestelijke decembermaand, al meer dan 15 jaar, een sfeer- & stijlvol kerstprogramma ! 

 

Deel deze website met vrienden via :

Contactgegevens :

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@swinging2.nl

 

KvK : 20114024

Woonplaats : Roosendaal (Brabant)

Volg ons op Facebook & Twitter :