Campingprogramma


Binnen ons grote allround repertoire hebben wij ook een gezellig & gevarieerd programma samengesteld welke in het bijzonder erg geschikt is voor campings en recreatieparken met een (inter)nationale bezetting !

 

Vanwege onze Duitstalige roots (wij zijn ons professioneel allround zangduo "Swinging 2" met uitsluitend Duitstalige muziek begonnen en hebben de eerste jaren van ons bestaan dan ook heel veel in Duitsland en de aansluitende Alpenlanden opgetreden), hebben wij, speciaal voor de honderd duizenden Duitse toeristen die jaarlijks de grens oversteken om veelal hun vakantie aan de Nederlandse kust door te brengen, een gevarieerd Nederlands- Duits- & Engelstalig programma samengesteld zodat niet alleen alle Nederlandse gasten, maar ook de Duitse gasten lekker los kunnen gaan :-)! En mochten wij tijdens de avond zelf door hebben dat er relatief weinig Duitse gasten aanwezig zijn dan kunnen wij het programma terplekke aanpassen aan de aanwezige gasten (net zoals wij dat ook bij onze reguliere avondvullende programma's doen) !

 

Het campingprogramma bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 live-sets van 45 min. welke worden aangevuld met passende pauzemuziek ! Kortom, u kunt ons dus boeken voor een programma van 3, 4 of 5 uur !

 

Zoals u wellicht al op onze website heeft gelezen zijn wij in het bezit van een VAR-verklaring (voorheen "Zelfstandigheidsverklaring"), hetgeen u vrijwaard van een evt. fiscale naheffing en u bovendien geen extra administratie krijgt. De oude VAR-regeling is inmiddels vervangen door een fiscale overeenkomst, maar deze laatste regeling is door de huidige regering, vanwege talloze onduidelijkheden voor ZZP'ers en werkgevers, opgeschort tot minimaal 1 juli 2018 zodat nog steeds gebruik kan worden gemaakt van de bestaande VAR.

 

Wij nodigen u van harte uit om geheel vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden te informeren en hopen u dit campingseizoen te mogen begroeten !!

Bij professioneel allround zangduo "Swinging 2" kunt terecht voor :

De muzikale verzorging van uw bruiloft, verjaardag, (huwelijks- of bedrijfs) jubileum, diner dansant of dansmiddag / dansavond, bedrijfsfeest, nieuwjaarsborrel, allround muziek van de 50's tot nu (van sfeervolle achtergrondmuziek tot uitbundige feestmuziek). Naast alle particuliere opdrachtgevers worden wij ook zeer veel geboekt door bedrijven, hotels, restaurants, partycentra, zalencentra en campings.

 

Tevens hebben wij een bijzonder gezellig seniorenprogramma (t.b.v. de zorgsector en ouderenorganisaties) ! Tenslotte hebben wij in de feestelijke decembermaand, al meer dan 15 jaar, een sfeer- & stijlvol kerstprogramma ! 

 

Deel deze website met vrienden via :

Contactgegevens :

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@swinging2.nl

 

KvK : 20114024

Woonplaats : Roosendaal (Brabant)

Volg ons op Facebook & Twitter :