Repertoire Allround Zangduo "Swinging 2"


Een compleet repertoire voor een ouderwets gezellige middag / avond :

Het totale repertoire van fulltime professioneel allround zangduo "Swinging 2" is, sinds onze oprichting, uitgegroeid tot inmiddels meer dan 600 nummers, verdeeld over 6 talen en de meest gevraagde & populaire muziekgenres !!
 
Ons totale repertoire is dermate breed dat wij beter aan kunnen geven wat wij niet hebben of niet doen. Wij hebben altijd als uitgangspunt gehad dat wij uitsluitend muziek maken welke bij ons past en waar wij zelf ook een goed gevoel bij hebben. En ondanks het feit dat wij alle muziekgenres op waarde kunnen schatten, en er ook graag naar luisteren, hebben wij toch een selectie gemaakt wat het beste bij ons én onze stemmen past en zodoende zijn wij bijvoorbeeld minder geschikt als hardrock, hiphop of rap duo. Het is uiteraard wel mogelijk om deze muziekgenres tijdens de pauzemuziek te laten horen zodat ook de liefhebbers van deze muziekgenres een gezellige avond hebben ! Zodoende richten wij ons zelf liever op het evergreen- & golden oldies repertoire, en op de vele nationale - & internationale hits vanaf de jaren '50 tot de hits van nu, waarbij er zoveel nummers zijn die iedereen kent of ooit wel eens heeft gehoord dat het ondoenlijk is om hier een lijst van te maken. Het is in ieder geval een muzikaal feest van herkenning net zoals u dit b.v. bij de "Toppers in Concert" gewend bent ! Na het zien van hun "Wild west, thuis best"-editie van 2017 hebben wij geturfd hoeveel nummers die zij op die avond gezongen hebben ook in ons repertoire zaten en kwamen uiteindelijk op bijna 80 % uit ! Kortom, wij kunnen dus gerust zeggen dat wij een "Toppers-repertoire", of zij een "Swinging 2-repertoire", hebben :-)!  U hoeft van ons alleen niet te verwachten dat wij in veren- en/of glitterpakken op zullen treden want wij blijven wel dicht bij onszelf, maar dat maakt het er zeker niet minder gezellig op :-)!
 
Wij hebben ons dan ook gespecialiseerd in het verzorgen van een "ouderwets gezellige avond" (een citaat én een compliment dat wij in de afgelopen 25 jaar, aan het einde van de avond, het meeste hebben gehoord en gekregen) !

Van achtergrond- tot feestmuziek :

Afhankelijk van de gelegenheid en uw persoonlijke wensen kan allround zangduo "Swinging 2" met de vele (internationale) feestnummers het dak er, spreekwoordelijk, afblazen, maar ook als u het graag een stuk rustiger en ingetogener wenst te houden ben u bij ons professionele allround zangduo "Swinging 2" aan het juiste adres. Met een mix van jazzy-nummers (o.a. van Frank Sinatra en Michael Bublé), (country)ballads, akoestische nummers en heerlijke luisterliedjes wordt uw feest (of b.v. receptie) absoluut een sfeervolle aangelegenheid zoals u deze voor ogen heeft.
 

Ons seniorenprogramma :

Ook voor het oudere publiek heeft allround zangduo "Swinging 2" schitterende nummers. Wat te denken van Wim Sonneveld met "Het dorp" en "Zo heerlijk rustig", maar ook het nog altijd prachtige nummer "Op een mooie pinksterdag" en Vader Abraham met "Het kleine café aan de haven" passeren de revue. Dit zijn slechts enkele voorbeelden want ook dit muziekgenre is ruimschoots, binnen ons totale repertoire, vertegenwoordigd. Juist doordat heel veel collega-muzikanten dit genre vaak "vergeten", wordt allround zangduo "Swinging 2" met grote regelmaat gevraagd voor 25- 40- 50 en zelfs 60-jarige huwelijksfeesten. Naast deze feestelijke aangelegenheden hebben wij deze nummers ook opgenomen in ons speciale seniorenprogramma, welke wij al vele jaren, met grote regelmaat en met zeer veel succes, binnen de zorgsector (verpleeg- & verzorgingstehuizen) en bij ouderenorganisaties / ouderenbonden, mogen spelen.

 

Meer informatie over ons seniorenprogramma is terug te vinden onder "Thema-programma's" op deze website.

 

Speciaal voor de allerjongste gasten :

Ook aan de allerjongste gasten wordt gedacht en zodoende heeft allround zangduo "Swinging 2" ook een aantal bekende kinderdeuntjes, waaronder uiteraard de, nog altijd veel gevraagde, grote hit van Kabouter Plop met zijn "Kabouterdans" en de sprankelende hits van K3,  in het repertoire opgenomen, waardoor met recht gesteld kan worden dat wij  geschikt zijn voor iedere gelegenheid met een publiek van 8 - 88 jaar !!

 

Ons stijl- & sfeervolle kerstprogramma :

Naast het "normale" repertoire heeft allround zangduo "Swinging 2" een groot aantal kerstnummers in het bestand opgenomen, zodat het tevens mogelijk is om voor deze gelegenheid een beroep te doen op ons veelzijdige en allround duo.

 

Meer informatie over ons kerstprogramma is terug te vinden onder "Thema-programma's" op deze website.

 

Onze muziekgenres :

Qua genres kunt u denken aan Top 100-muziek, disco, lekkere rock 'n roll, prachtige ballads, reggae, Goud van Oud, pure country, latin, feestelijke Nederlandstalige meezingers met een hoog "polonaise & aprèsski-gehalte", urenlange dansmuziek (o.a. foxtrot, Weense & Engelse wals, tango, rumba, salsa, chachacha, disco), wereldbekende evergreens, swingende jazz (akoestische) easy-listening en gezellige Duitse schlagers en volkstümliche musik.
 
En zoals u al heeft kunnen lezen hebben wij een repertoire dat bestaat uit 6 talen nl. : Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Portugees (dit alles in meer of mindere mate).

Een op maat gemaakt totaalprogramma :

Juist door dit brede repertoire is het mogelijk dat u uw eigen wensen qua muziekgenres, en geheel afgestemd op de gelegenheid, aan kunt geven. Aan de hand hiervan zal allround zangduo "Swinging 2" een middag/ avondprogramma samenstellen wat zoveel mogelijk in overeenstemming is met uw wensen.
 
Iedere opdrachtgever krijgt derhalve een op maat gemaakt totaalprogramma (incl. passende pauzemuziek) !
Ons belangrijkste uitgangspunt bij de samenstelling van ons totaalprogramma is : UW WENSEN STAAN CENTRAAL !!
 
Mochten uw wensen niet voldoende aansluiten binnen de mogelijkheden van het totale repertoire, dan zullen wij u dit vooraf meedelen en u, indien mogelijk, doorverwijzen naar één van onze collega's.
 
Dit voorkomt eventuele wederzijdse teleurstellingen en bevorderd de kans van slagen van het optreden door ons professionele allround zangduo "Swinging 2" !

Informatie voor onze zakelijke opdrachtgevers :

Vanaf 1 januari 2020 maken wij gebruik van de vernieuwde KOR-regeling en loopt u geen enkele risico op een fiscale naheffing !

 

Onze apparatuur én passend geluidsvolume :

Omdat allround zangduo "Swinging 2" uitsluitend gebruik maakt van professionele apparatuur kunt u een bijzonder hoogwaardig en constant geluidsniveau verwachten, aangezien wij gebruik maken van, veelal eigen gemaakte & perfecte, orkestbanden. Uiteraard wordt ook het geluidsvolume geheel afgestemd op de gelegenheid en uw persoonlijke wensen !
Naast onze middag- & avondvullende programma's is het ook mogelijk om ons allround zangduo "Swinging 2" te boeken voor een gezellig, en veel feestelijk, kortdurend (band)optreden van 30 minuten ! Bij deze kortdurende optredens zullen wij onze eigen geluidsinstallatie NIET meenemen en dient dit dus op de locatie aanwezig te zijn (incl. een geluidsman welke ons geluid dient te verzorgen) !

Pauzemuziek en verzoeknummers :

Binnen het totaalprogramma verzorgt allround zangduo "Swinging 2" ook de pauzemuziek welke, evenals het live-entertainment, geheel op maat kan worden samengesteld. Uiteraard blijft, gedurende het gehele optreden, de mogelijkheid voor u, en uw gasten, aanwezig om verzoeknummers bij ons aan te vragen.

 

Betaalbare fulltime beroepsmuzikanten :

Zoals u reeds op onze website heeft kunnen lezen zijn wij fulltime beroepsmuzikanten zodat wij u 24 uur per dag en 7 dagen in de week van dienst kunnen zijn !
 
Tenslotte vinden wij het nog belangrijk om u te informeren dat wij het, voor iedere doelgroep & (aan)gelegenheid, leuk willen houden, hetgeen ook terug te vinden is in onze uitermate betaalbare gage's !
 
Wij zien uw vrijblijvende aanvraag met belangstelling tegemoet en nemen z.s.m. contact met u op !
 
Heel graag: "Tot ziens !"

Bij professioneel allround zangduo "Swinging 2" kunt terecht voor :

De muzikale verzorging van uw bruiloft, verjaardag, (huwelijks- of bedrijfs) jubileum, diner dansant of dansmiddag / dansavond, bedrijfsfeest, nieuwjaarsborrel, allround muziek van de 50's tot nu (van sfeervolle achtergrondmuziek tot uitbundige feestmuziek). Naast alle particuliere opdrachtgevers worden wij ook zeer veel geboekt door bedrijven, hotels, restaurants, partycentra, zalencentra en campings.

 

Tevens hebben wij een bijzonder gezellig seniorenprogramma (t.b.v. de zorgsector en ouderenorganisaties) ! Tenslotte hebben wij in de feestelijke decembermaand, al meer dan 15 jaar, een sfeer- & stijlvol kerstprogramma ! 

 

Zoektermen waar vaak op wordt gezocht zijn :

Deel deze website met vrienden via :

Contactgegevens :

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@swinging2.nl

 

Woonplaats : Roosendaal (Brabant)

Volg ons op Facebook & Twitter :