Repertoire Allround Zangduo "Swinging 2"


Een compleet repertoire voor een ouderwets gezellige middag / avond :

Het totale repertoire van fulltime professioneel allround zangduo "Swinging 2" is, sinds onze oprichting, uitgegroeid tot inmiddels meer dan 600 nummers, verdeeld over 6 talen en de meest gevraagde & populaire muziekgenres !!
In de afgelopen 20 jaar, waarin wij duizenden avondvullende en op maat gemaakte optredens hebben mogen verzorgen, hebben wij een repertoire opgebouwd welke zich het beste laat omschrijven als een evergreen- & golden oldies repertoire, met vele nationale- & internationale hits vanaf de jaren '50 tot de, met name Nederlandstalige, hits van nu. Het is dan ook bij ieder optreden voor velen weer een muzikaal feest van herkenning en wij krijgen héél vaak te horen "dat is nou die leuke muziek uit die goeie ouwe tijd die je bijna nooit meer hoort". 
Wij hebben ons dan ook gespecialiseerd in het verzorgen van een "ouderwets gezellige middag / avond" (een citaat én een compliment dat wij in de afgelopen 20 jaar, aan het einde van de middag / avond, het meeste hebben gehoord en gekregen) ! Verwacht van ons dan ook geen moderne rap of hiphop, maar gezellige meezingers, sfeervolle luisterliedjes en stijldansnummers (van tango tot weense wals).
 

Ons seniorenprogramma :

Wij hebben ons in de afgelopen 20 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van optredens voor het oudere publiek met prachtige én herkenbare nummers uit het verre verleden tot nu. Wat denkt u bijvoorbeeld van Wim Sonneveld met "Het dorp" en "Zo heerlijk rustig", maar ook het nog altijd prachtige nummer "Op een mooie pinksterdag" en Vader Abraham met "Het kleine café aan de haven" passeren de revue. Dit zijn slechts enkele voorbeelden want ook dit muziekgenre is ruimschoots, binnen ons totale repertoire, vertegenwoordigd. Juist doordat heel veel collega-muzikanten dit genre vaak "vergeten", wordt allround zangduo "Swinging 2" met grote regelmaat gevraagd voor 40- 50 en zelfs 60-jarige huwelijksfeesten. Naast deze feestelijke aangelegenheden hebben wij deze nummers ook opgenomen in ons speciale seniorenprogramma, welke wij al vele jaren, met grote regelmaat en met zeer veel succes, binnen de zorgsector (verpleeg- & verzorgingstehuizen) en bij ouderenorganisaties / ouderenbonden, mogen spelen.

 

Meer informatie over ons seniorenprogramma is terug te vinden onder "Thema-programma's" op deze website.

 

Ons stijl- & sfeervolle kerstprogramma :

Naast het "normale" repertoire heeft allround zangduo "Swinging 2" een groot aantal kerstnummers in het bestand opgenomen, zodat het tevens mogelijk is om voor deze gelegenheid een beroep te doen op ons veelzijdige en allround duo.

 

Ook ons kerstprogramma is al ruim 20 jaar een hit in heel Nederland en wij zijn in de decembermaand dan ook jaarlijks tussen de 12-15 dagen met dit programma op pad. Veelal worden wij door dezelfde opdrachtgevers teruggeboekt dus wees er, gezien de korte termijn dat wij dit programma uit kunnen voeren, snel bij en informeer geheel vrijblijvend naar onze beschikbaarheid ! Het kerstprogramma kan overigens ook geboekt worden in combinatie met ons seniorenprogramma zodat er een sfeervolle en gezellige kerstmiddag ontstaat.

 

Meer informatie over ons kerstprogramma is terug te vinden onder "Thema-programma's" op deze website.

 

Informatie voor onze zakelijke opdrachtgevers :

Vanaf 1 januari 2020 maken wij gebruik van de vernieuwde KOR-regeling, zijn wij niet meer BTW-plichtig en loopt u geen enkele risico op een fiscale naheffing !

 

Onze apparatuur én passend geluidsvolume :

Omdat allround zangduo "Swinging 2" uitsluitend gebruik maakt van professionele apparatuur kunt u een bijzonder hoogwaardig en constant geluidsniveau verwachten, aangezien wij gebruik maken van, veelal eigen gemaakte & perfecte, orkestbanden. Uiteraard wordt ook het geluidsvolume geheel afgestemd op de gelegenheid en uw persoonlijke wensen !
Naast onze middag- & avondvullende programma's is het ook mogelijk om ons allround zangduo "Swinging 2" te boeken voor een gezellig, en veel feestelijk, kortdurend (band)optreden van 30 minuten ! Bij deze kortdurende optredens zullen wij onze eigen geluidsinstallatie NIET meenemen en dient dit dus op de locatie aanwezig te zijn (incl. een geluidsman welke ons geluid dient te verzorgen) !

Pauzemuziek :

M.u.v. onze kortdurende 30 minuten optredens, verzorgt allround zangduo "Swinging 2" ook de pauzemuziek welke, evenals het live-entertainment, geheel is afgestemd op de sfeer van de middag/avond en de doelgroep

 

Betaalbare fulltime beroepsmuzikanten :

Zoals u reeds op onze website heeft kunnen lezen zijn wij fulltime beroepsmuzikanten zodat wij u 24 uur per dag en 7 dagen in de week van dienst kunnen zijn !
 
Tenslotte vinden wij het nog belangrijk om u te informeren dat wij het, voor iedere doelgroep & (aan)gelegenheid, leuk willen houden, hetgeen ook terug te vinden is in onze uitermate betaalbare gage's !
 
Wij zien uw vrijblijvende aanvraag met belangstelling tegemoet en nemen z.s.m. contact met u op !
 
Heel graag: "Tot ziens !"

Bij professioneel allround zangduo "Swinging 2" kunt terecht voor :

De muzikale verzorging van uw bruiloft, verjaardag, (huwelijks- of bedrijfs) jubileum, diner dansant of dansmiddag / dansavond, bedrijfsfeest, nieuwjaarsborrel, allround muziek van de 50's tot nu (van sfeervolle achtergrondmuziek tot uitbundige feestmuziek). Naast alle particuliere opdrachtgevers worden wij ook zeer veel geboekt door bedrijven, hotels, restaurants, partycentra, zalencentra en campings.

 

Tevens hebben wij een bijzonder gezellig seniorenprogramma (t.b.v. de zorgsector en ouderenorganisaties) ! Tenslotte hebben wij in de feestelijke decembermaand, al meer dan 15 jaar, een sfeer- & stijlvol kerstprogramma ! 

 

Zoektermen waar vaak op wordt gezocht zijn :

Deel deze website met vrienden via :

Contactgegevens :

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@swinging2.nl

 

Woonplaats : Roosendaal (Brabant)

Volg ons op Facebook & Twitter :