· 

Opnamestudio compleet vernieuwd

Na bijna 8 maanden geleden (!!) onze laatste blog te hebben geschreven is het nu wel weer tijd om voor een korte update want uiteraard hebben wij niet bepaald stilgezeten en zijn wij nog altijd iedereen dag enthousiast met onze muziek bezig :-)!.

 

Na die 28 jaar dat we nu in de muziek actief zijn, waarvan de laatste 18 jaar professioneel, is het zo nu en dan tijd om de apparatuur te vervangen. Afgelopen jaar hebben we ervoor gekozen om onze eigen opnamestudio compleet te vernieuwen. We hebben eerst een nieuwe mengtafel gekocht waarna we naar andere, professionele, opnamesoftware zijn overgestapt waardoor we veel meer mogelijkheden hebben gekregen op het gebied van het afmixen van onze eigen (demo)opnames. Om met deze software te kunnen werken heb ik héél veel uren in de studio doorgebracht en ben ik nog altijd niet uitgeleerd en volg nog steeds veel (online) trainingen. Doordat we het gedurende het jaar zo druk hebben gehad moesten we wel wachten tot het einde van het jaar (voordat de kerstdrukte begon) voordat we de vernieuwing compleet konden maken met een stel nieuwe studiomonitoren (welke door de meeste studio's worden gebruikt) en een nieuwe professionele studiomicrofoon. Het verschil was direct goed te horen, maar nog altijd blijft het een hele tour om alles goed in balans te krijgen en te houden. Oefening baart kunst zeggen ze altijd, dus daar houden we ons dan ook maar aan vast :-)! Het is sowieso heerlijk om gezellig in onze studio aan het werk te zijn voor het opnemen van nieuwe demo-opnames, het maken en/of aanpassen en//of van (nieuwe) orkestbanden en voor het repeteren ter voorbereiding op onze optredens. Kortom, we zijn er superblij mee en ook technisch gezien zijn we helemaal klaar voor de toekomst :-)! 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij professioneel allround zangduo "Swinging 2" kunt terecht voor :

De muzikale verzorging van uw bruiloft, verjaardag, (huwelijks- of bedrijfs) jubileum, diner dansant of dansmiddag / dansavond, bedrijfsfeest, nieuwjaarsborrel, allround muziek van de 50's tot nu (van sfeervolle achtergrondmuziek tot uitbundige feestmuziek). Naast alle particuliere opdrachtgevers worden wij ook zeer veel geboekt door bedrijven, hotels, restaurants, partycentra, zalencentra en campings.

 

Tevens hebben wij een bijzonder gezellig seniorenprogramma (t.b.v. de zorgsector en ouderenorganisaties) ! Tenslotte hebben wij in de feestelijke decembermaand, al meer dan 15 jaar, een sfeer- & stijlvol kerstprogramma ! 

 

Zoektermen waar vaak op wordt gezocht zijn :

Deel deze website met vrienden via :

Contactgegevens :

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@swinging2.nl

 

Woonplaats : Roosendaal (Brabant)

Volg ons op Facebook & Twitter :