YouTube Allround Zangduo "Swinging 2"


Via onze hoofdpagina van Audio & Video is het mogelijk om direct naar één van onze YouTube kanalen te gaan, maar onderstaande hebben wij een hele kleine selectie gemaakt van daar te beluisteren nummers !

 

Aangezien er in totaal meer dan 100 audio- & videofragmenten op onze YouTube kanalen te bekijken en te beluisteren zijn is het zeker de moeite waard om deze kanalen, en uiteraard met name ons nieuwste kanaal, te bezoeken !

 

Wij wensen iedereen heel veel luisterplezier toe !

 

Bij professioneel allround zangduo "Swinging 2" kunt terecht voor :

De muzikale verzorging van uw bruiloft, verjaardag, (huwelijks- of bedrijfs) jubileum, diner dansant of dansmiddag / dansavond, bedrijfsfeest, nieuwjaarsborrel, allround muziek van de 50's tot nu (van sfeervolle achtergrondmuziek tot uitbundige feestmuziek). Naast alle particuliere opdrachtgevers worden wij ook zeer veel geboekt door bedrijven, hotels, restaurants, partycentra, zalencentra en campings.

 

Tevens hebben wij een bijzonder gezellig seniorenprogramma (t.b.v. de zorgsector en ouderenorganisaties) ! Tenslotte hebben wij in de feestelijke decembermaand, al meer dan 15 jaar, een sfeer- & stijlvol kerstprogramma ! 

 

Zoektermen waar vaak op wordt gezocht zijn :

Deel deze website met vrienden via :

Contactgegevens :

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@swinging2.nl

 

Woonplaats : Roosendaal (Brabant)

Volg ons op Facebook & Twitter :