· 

Nieuwe demo-opname : "Kroegje aan de hemelpoort"

De tijd vliegt weer voorbij en het is alweer een tijdje geleden dat wij onze laatste blog hebben geschreven. Het voornemen is er steeds wel maar de drukte en de volle agenda staan telkens in de weg ;-). Dat is natuurlijk gewoon een smoes want de waarheid is dat we het gewoon vergeten om ook nog iets op onze website te plaatsen (oops :-) ). Het gaat vaak sneller om het nieuwe berichten op onze Facebook pagina te plaatsen dan op de website en dus daar blijft het dan ook vaak bij. Maar nu hebben we dan toch echt het streven om zeker iedere week een nieuwe blogpost te schrijven want er gebeurt uiteraard genoeg, al was het alleen al maar in onze studio, want we hebben de afgelopen maanden uiteraard niet stil gezeten. Kortom, reden genoeg om de site én onze blog in de gaten te houden en zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van ons professionele allround zangduo "Swinging 2" uit het, nog altijd gezellige, Brabantse Roosendaal :-)!

 

We hebben, zoals gezegd, weer een aantal nieuwe nummers in onze opnamestudio opgenomen en de meest recente is van deze week en heeft als titel "Kroegje aan de hemelpoort". Het is een heerlijke wals welke het ongetwijfeld goed zal doen tijdens onze dansmiddagen en dansavonden (voor b.v. dansscholen), maar ook tijdens onze seniorenoptredens (als onderdeel/uitbreiding van ons seniorenprogramma) en uiteraard ook in het café of in de kroeg (en in iedere andere feestelijke locatie en gelegenheid).

 

Trek de dansschoenen dan ook maar weer eens lekker aan, zet de boxen extra hard en dans, zing of dein (lekker van links naar rechts) mee op de vrolijke klanken van "Kroegje aan de hemelpoort" :-)

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij professioneel allround zangduo "Swinging 2" kunt terecht voor :

De muzikale verzorging van uw bruiloft, verjaardag, (huwelijks- of bedrijfs) jubileum, diner dansant of dansmiddag / dansavond, bedrijfsfeest, nieuwjaarsborrel, allround muziek van de 50's tot nu (van sfeervolle achtergrondmuziek tot uitbundige feestmuziek). Naast alle particuliere opdrachtgevers worden wij ook zeer veel geboekt door bedrijven, hotels, restaurants, partycentra, zalencentra en campings.

 

Tevens hebben wij een bijzonder gezellig seniorenprogramma (t.b.v. de zorgsector en ouderenorganisaties) ! Tenslotte hebben wij in de feestelijke decembermaand, al meer dan 15 jaar, een sfeer- & stijlvol kerstprogramma ! 

 

Zoektermen waar vaak op wordt gezocht zijn :

Deel deze website met vrienden via :

Contactgegevens :

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@swinging2.nl

 

Woonplaats : Roosendaal (Brabant)

Volg ons op Facebook & Twitter :