· 

Nieuwe demo-opnames : "Kroegie in, kroegie uit" én "Mona Lisa"

I.v.m. de feestelijke carnavalsdagen zijn wij onze eigen geluidsstudio ingedoken om daar het gezellige Nederlandstalige feestnummer "Kroegie in, kroegie uit" (oorspronkelijk gezongen door de Havenzangers) op te nemen. Voor wie deze opname graag wil horen (waar, wanneer en zo vaak je maar wil) is onze demo-opname gratis te downloaden via de onderstaande button : 

Download
Kroegie in, kroegie uit
Professioneel allround zangduo / duo "Swinging 2" uit Roosendaal (Brabant) met het gezellige Nederlandstalige feestnummer "Kroegie in, kroegie uit" (oorspronkelijk gezongen door de Havenzangers)
Kroegie in kroegie uit.mp3
MP3 Audio bestand 7.1 MB

Direct na de carnaval zijn wij onze studio weer ingedoken om de lekkere Rock 'n Roll versie van het gouwe ouwe nummer "Mona Lisa" op te nemen. Wij hadden dit nummer al jaren, in een andere versie, in ons grote allround repertoire, maar na het horen van deze Rock 'n Roll versie, welke origineel is uitgebracht door Shakin' Stevens, vonden we dit zo'n lekkere (dans)versie dat we hier direct een demo-opname van hebben gemaakt welke onderstaande te beluisteren is :

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij professioneel allround zangduo "Swinging 2" kunt terecht voor :

De muzikale verzorging van uw bruiloft, verjaardag, (huwelijks- of bedrijfs) jubileum, diner dansant of dansmiddag / dansavond, bedrijfsfeest, nieuwjaarsborrel, allround muziek van de 50's tot nu (van sfeervolle achtergrondmuziek tot uitbundige feestmuziek). Naast alle particuliere opdrachtgevers worden wij ook zeer veel geboekt door bedrijven, hotels, restaurants, partycentra, zalencentra en campings.

 

Tevens hebben wij een bijzonder gezellig seniorenprogramma (t.b.v. de zorgsector en ouderenorganisaties) ! Tenslotte hebben wij in de feestelijke decembermaand, al meer dan 15 jaar, een sfeer- & stijlvol kerstprogramma ! 

 

Zoektermen waar vaak op wordt gezocht zijn :

Deel deze website met vrienden via :

Contactgegevens :

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@swinging2.nl

 

Woonplaats : Roosendaal (Brabant)

Volg ons op Facebook & Twitter :