· 

Nieuwe demo-opname : "Wie kan mij vertellen" (André Hazes)

In onze vorige blog hadden wij al vermeld dat we een aantal nieuwe nummers, in onze vernieuwde opnamestudio, hebben opgenomen. Deze staan nu allemaal online en zijn via ons YouTube-kanaal te beluisteren.

 

Onderstaand kunnen jullie luisteren naar het gezellige Nederlandstalige feestnummer "Wie kan mij vertellen (wat ik gisteren heb gedaan", één van de grote hits van de razendpopulaire, en uitermate sympathieke, jonge André Hazes.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij professioneel allround zangduo "Swinging 2" kunt terecht voor :

De muzikale verzorging van uw bruiloft, verjaardag, (huwelijks- of bedrijfs) jubileum, diner dansant of dansmiddag / dansavond, bedrijfsfeest, nieuwjaarsborrel, allround muziek van de 50's tot nu (van sfeervolle achtergrondmuziek tot uitbundige feestmuziek). Naast alle particuliere opdrachtgevers worden wij ook zeer veel geboekt door bedrijven, hotels, restaurants, partycentra, zalencentra en campings.

 

Tevens hebben wij een bijzonder gezellig seniorenprogramma (t.b.v. de zorgsector en ouderenorganisaties) ! Tenslotte hebben wij in de feestelijke decembermaand, al meer dan 15 jaar, een sfeer- & stijlvol kerstprogramma ! 

 

Zoektermen waar vaak op wordt gezocht zijn :

Deel deze website met vrienden via :

Contactgegevens :

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@swinging2.nl

 

Woonplaats : Roosendaal (Brabant)

Volg ons op Facebook & Twitter :