· 

Nieuwe demo-opnames

Na een drukke en hectische periode hebben we weer tijd gevonden/gemaakt om onze nieuwe studio weer in te duiken en daar een aantal gezellige nieuwe nummers op te nemen. Zo heb ik, speciaal voor Miranda, het nieuwste nummer van Wesly Bronkhorst "Trots op jou" opgenomen. Het overlijden van haar vader, en het daarmee gelijktijdige gevoel van het wees zijn, heeft er vorig jaar behoorlijk bij haar ingehakt, en precies op het moment dat het weer wat beter met haar ging gleed zij in de keuken uit, viel hard op haar voorhoofd en hield daar niet alleen een bont en blauw gezicht aan over maar ook nog een zware hersenschudding. Ondanks al die tegenslagen is zij "gewoon" door blijven gaan en vandaar ook dat ik dit nummer voor haar heb gezongen, en ook ter herinnering heb opgenomen. Of ik het nummer ook tijdens optredens ga zingen weet ik nu nog niet want sommige nummers zijn te persoonlijk en aangezien muziek emoties met zich meebrengen moeten deze, zeker tijdens optredens, niet de overhand krijgen dus soms is het beter om ze dan niet te doen. Zo zal ik b.v. ook nooit meer het nummer "Bedankt lieve ouders" (van Pierre Kartner / Vader Abraham) kunnen zingen omdat ik nog altijd de eerste reactie van mijn moeder voor mij zie toen ik dit nummer, in onze eigen studio, bijna 25 jaar geleden voor haar zong. Vanaf het moment dat zij is overleden, inmiddels alweer 12 jaar geleden, heb ik het nummer nog maar 1x proberen te zingen (tijdens een optreden in 2016, dus 10 jaar na haar overlijden) maar de emoties zaten nog altijd dermate hoog dat ik mij echt door het nummer heen heb moeten vechten. Voor mij is dat nummer van/voor haar en dat blijft het vanaf nu dus ook, hoe mooi ik het ook vind/vond om het te mogen zingen.

 

Daarnaast hebben we uiteraard ook weer een aantal vrolijke nummers opgenomen. De jonge André Hazes is nu helemaal "hot" dus ook van hem hebben we nu het nummer "Wie kan mij vertellen (wat ik gisteren heb gedaan" opgenomen. En de feestknaller van Stef Ekkel & René Karst "Liever te dik in de kist (dan weer een feestje gemist)" (een grote feesthit uit 2016) hoort uiteraard ook in ons grote Nederlandstalige feestrepertoire thuis :-)!

 

Al onze demo- & studio opnames zijn te beluisteren via ons YouTube kanaal, en als jullie daar toch zijn, vergeet je dan niet op het kanaal te abonneren ! Het is gratis en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe opnames :-)!

 

Wij wensen iedereen heel veel luisterplezier toe :-)!

.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij professioneel allround zangduo "Swinging 2" kunt terecht voor :

De muzikale verzorging van uw bruiloft, verjaardag, (huwelijks- of bedrijfs) jubileum, diner dansant of dansmiddag / dansavond, bedrijfsfeest, nieuwjaarsborrel, allround muziek van de 50's tot nu (van sfeervolle achtergrondmuziek tot uitbundige feestmuziek). Naast alle particuliere opdrachtgevers worden wij ook zeer veel geboekt door bedrijven, hotels, restaurants, partycentra, zalencentra en campings.

 

Tevens hebben wij een bijzonder gezellig seniorenprogramma (t.b.v. de zorgsector en ouderenorganisaties) ! Tenslotte hebben wij in de feestelijke decembermaand, al meer dan 15 jaar, een sfeer- & stijlvol kerstprogramma ! 

 

Zoektermen waar vaak op wordt gezocht zijn :

Deel deze website met vrienden via :

Contactgegevens :

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@swinging2.nl

 

Woonplaats : Roosendaal (Brabant)

Volg ons op Facebook & Twitter :