Nieuw programma speciaal voor campings & vakantieparken !

Naast onze middag- & avondvullende programma's heeft ons professionele allround zangduo "Swinging 2" ook een aantal thema-programma's. zo hadden wij altijd al een seniorenprogramma (welke veelvuldig wordt geboekt door de zorgsector (verzorgingshuizen, bejaardentehuizen) en ouderenorganisaties (ANBO, KBO, etc.)) en, voor de decembermaand, een gezellig & sfeervol kerstprogramma (welke wij met name in de zorgsector, bij bedrijven en in hotels (tijdens diner-dansants) ten gehore mogen brengen) !

 

Gezien onze Duitstalige roots (wij zijn als duo met uitsluitend Duitstalige muziek begonnen en hebben met name de eerste jaren veelvuldig in Duitsland en de aansluitende Alpenlanden opgetreden) hebben wij nu ook een gezellig programma samengesteld welke uitermate geschikt is voor de vele Duitse toeristen die hun vakantie in Nederland doorbrengen ! Aangezien we ons niet alleen op de Duitse gasten willen richten bestaat dit programma uit herkenbare Nederlandstalige, Duitstalige- & Engelstalige muziek. Voor meer informatie en het beluisteren van een aantal geluidsfragmenten kunt u terecht op onze thema pagina welke HIER te bekijken is !

 

Wij hopen ook u tijdens het komende campingseizoen te mogen ontmoeten :-)!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij professioneel allround zangduo "Swinging 2" kunt terecht voor :

De muzikale verzorging van uw bruiloft, verjaardag, (huwelijks- of bedrijfs) jubileum, diner dansant of dansmiddag / dansavond, bedrijfsfeest, nieuwjaarsborrel, allround muziek van de 50's tot nu (van sfeervolle achtergrondmuziek tot uitbundige feestmuziek). Naast alle particuliere opdrachtgevers worden wij ook zeer veel geboekt door bedrijven, hotels, restaurants, partycentra, zalencentra en campings.

 

Tevens hebben wij een bijzonder gezellig seniorenprogramma (t.b.v. de zorgsector en ouderenorganisaties) ! Tenslotte hebben wij in de feestelijke decembermaand, al meer dan 15 jaar, een sfeer- & stijlvol kerstprogramma ! 

 

Zoektermen waar vaak op wordt gezocht zijn :

Deel deze website met vrienden via :

Contactgegevens :

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@swinging2.nl

 

Woonplaats : Roosendaal (Brabant)

Volg ons op Facebook & Twitter :