· 

Eerste opname van 2018 & akoestisch programma

Terwijl er gisteren een storm over Nederland raasde, met uitschieters tot windkracht 10, zat ik in onze opnamestudio wat te pingelen en kwam al doende op het idee om een akoestisch programma aan ons toch al zeer grote en gevarieerde allround repertoire toe te voegen. Aangezien een set van 45 min. live-muziek uit ongeveer 13-15 nummers bestaat en wij toch minimaal 2 sets nodig hebben om een dergelijk programma aan te bieden (voor b.v. achtergrondmuziek bij recepties of bij loungeplekken), betekent dit dat wij ongeveer 30 nieuwe nummers in moeten gaan studeren en op zullen gaan nemen. Het begin van het jaar is het traditioneel altijd een stuk rustiger met optredens dus we kunnen die tijd nu zinvol in onze studio benutten  :-)!

 

Het eerste nummer uit dit nieuwe programma, welke ik gisteren heb opgenomen, is de akoestische versie van de mooie ballad "L.O.V.E." (een cover van o.a. Nat King Cole).

 

Heeft u interesse om ons nieuwe akoestische programma te boeken dan kunt u nu al contact met ons opnemen via ons contactformulier !

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij professioneel allround zangduo "Swinging 2" kunt terecht voor :

De muzikale verzorging van uw bruiloft, verjaardag, (huwelijks- of bedrijfs) jubileum, diner dansant of dansmiddag / dansavond, bedrijfsfeest, nieuwjaarsborrel, allround muziek van de 50's tot nu (van sfeervolle achtergrondmuziek tot uitbundige feestmuziek). Naast alle particuliere opdrachtgevers worden wij ook zeer veel geboekt door bedrijven, hotels, restaurants, partycentra, zalencentra en campings.

 

Tevens hebben wij een bijzonder gezellig seniorenprogramma (t.b.v. de zorgsector en ouderenorganisaties) ! Tenslotte hebben wij in de feestelijke decembermaand, al meer dan 15 jaar, een sfeer- & stijlvol kerstprogramma ! 

 

Zoektermen waar vaak op wordt gezocht zijn :

Deel deze website met vrienden via :

Contactgegevens :

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@swinging2.nl

 

Woonplaats : Roosendaal (Brabant)

Volg ons op Facebook & Twitter :