Nieuws update en kerstprogramma

Hoewel wij ieder jaar in januari als één van onze goede voornemens het "bijhouden van de website en onze Facebookpagina" vermelden blijkt telkens weer dat wij toch liever met het maken van muziek bezig zijn (niet echt verwonderlijk voor beroepsmuzikanten :-)) dan met de informatieverstrekking rondom ons professionele allround duo / zangduo ;-)! Inmiddels is het jaar alweer bijna voorbij, en zitten wij nu volop in de kerstsfeer én in onze kerstoptredens, en zien we b.v. tot onze grote schrik, en schaamte ;-), dat we dit jaar nog maar 3x een blog hebben geschreven ......... dat hadden er dus een stuk meer moeten zijn als we ons aan ons goede voornemen hadden gehouden :-)! Maar zoals Johan Cruyff het altijd zo mooi zei "Ieder nadeel heb zijn voordeel" dus het voordeel voor ons is dat het nieuwe jaar weer bijna begint en dat we dan alsnog met ons goede voornemen kunnen beginnen :-)!

 

Het spreekt voor zich dat we het afgelopen jaar niet bepaald stil hebben gezeten. Naast al onze, altijd gezellige en/of sfeervolle, optredens hebben wij dit jaar niet alleen een nieuwe website gebouwd, maar hebben wij tevens nieuwe studiosoftware gekocht zodat onze orkestbanden en studio-opnames nu nog beter en voller klinken. Tussen alle optredens door zijn wij dan ook ontelbare uren in onze eigen opnamestudio werkzaam geweest hetgeen heeft geleid tot tal van nieuwe opnames welke o.a. op ons YouTube-kanaal en/of Soundcloud te beluisteren zijn.

 

Zoals velen inmiddels weten hebben wij al meer dan 15 jaar een gezellig en sfeervol kerstprogramma, waarmee wij, zodra de Sint het land heeft verlaten, door heel Nederland trekken. Wij mogen dit programma vaak uitvoeren tijdens diner-dansants, dansavonden, bedrijfsfeesten en recepties op tal van locaties (hotels, dansscholen, bedrijven, etc.). Ondanks het feit dat wij al meer dan genoeg kerstmuziek in ons uitgebreide repertoire hebben, vinden wij het toch altijd leuk om daar ieder jaar weer een aantal nummers aan toe te voegen. Zo blijf niet alleen ons allround repertoire maar ook ons kerstrepertoire maar groeien en groeien.

 

Het laatste nummer wat wij in onze eigen studio hebben opgenomen is dan ook het prachtige én sfeervolle kerstnummer "The Christmas Song" welke vanaf nu op YouTube en Soundcloud (bereikbaar via Audio & Video) te beluisteren is. Om het u echter nog gemakkelijker te maken hebben wij dit nummer onder deze blog geplaatst zodat u hier al helemaal in de kerstsfeer kunt komen !

 

Wij willen al onze opdrachtgevers van het afgelopen jaar (zowel particulieren, bedrijven alsmede de artiestenbureau's waar wij mee samenwerken) héél hartelijk bedanken voor het vertrouwen en alle boekingen die wij in 2017 hebben mogen verzorgen en wij wensen iedereen hele gezellige kerstdagen en een, in alle opzichten, fantastisch, muzikaal én Swingend 2018 toe :-)! Merry Christmas everbody !

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij professioneel allround zangduo "Swinging 2" kunt terecht voor :

De muzikale verzorging van uw bruiloft, verjaardag, (huwelijks- of bedrijfs) jubileum, diner dansant of dansmiddag / dansavond, bedrijfsfeest, nieuwjaarsborrel, allround muziek van de 50's tot nu (van sfeervolle achtergrondmuziek tot uitbundige feestmuziek). Naast alle particuliere opdrachtgevers worden wij ook zeer veel geboekt door bedrijven, hotels, restaurants, partycentra, zalencentra en campings.

 

Tevens hebben wij een bijzonder gezellig seniorenprogramma (t.b.v. de zorgsector en ouderenorganisaties) ! Tenslotte hebben wij in de feestelijke decembermaand, al meer dan 15 jaar, een sfeer- & stijlvol kerstprogramma ! 

 

Zoektermen waar vaak op wordt gezocht zijn :

Deel deze website met vrienden via :

Contactgegevens :

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@swinging2.nl

 

Woonplaats : Roosendaal (Brabant)

Volg ons op Facebook & Twitter :