Er hangt liefde in de lucht :-)!

Ook tijdens deze zomer zullen er ongetwijfeld weer veel vakantieliefdes opbloeien :-)! Wij kunnen hier zelf ook over meepraten want ook wij hebben elkaar, vele jaren geleden ;-), tijdens een vakantie op het Griekse eiland Corfu leren kennen !

 

Speciaal voor iedereen die dit gevoel kent of herkent, of mogelijk deze zomervakantie mee gaat maken, hebben wij onze eerdere opname van het gezellige Nederlandstalige nummer "Er hangt liefde in de lucht" (origineel gezongen door Gerard Joling), in onze eigen studio geremasterd !

 

Wij wensen iedereen een hele fijne en zonovergoten vakantie toe ! Zelf werken wij deze periode gewoon door omdat er voor ons niets leukers is dan onze gezellige muziek met de vele (buitenlandse) vakantiegangers op de vele campings, langs de kust en in het binnenland, te delen :-)!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij professioneel allround zangduo "Swinging 2" kunt terecht voor :

De muzikale verzorging van uw bruiloft, verjaardag, (huwelijks- of bedrijfs) jubileum, diner dansant of dansmiddag / dansavond, bedrijfsfeest, nieuwjaarsborrel, allround muziek van de 50's tot nu (van sfeervolle achtergrondmuziek tot uitbundige feestmuziek). Naast alle particuliere opdrachtgevers worden wij ook zeer veel geboekt door bedrijven, hotels, restaurants, partycentra, zalencentra en campings.

 

Tevens hebben wij een bijzonder gezellig seniorenprogramma (t.b.v. de zorgsector en ouderenorganisaties) ! Tenslotte hebben wij in de feestelijke decembermaand, al meer dan 15 jaar, een sfeer- & stijlvol kerstprogramma ! 

 

Zoektermen waar vaak op wordt gezocht zijn :

Deel deze website met vrienden via :

Contactgegevens :

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@swinging2.nl

 

Woonplaats : Roosendaal (Brabant)

Volg ons op Facebook & Twitter :