Nieuwe studio opname "If you only knew"

Onlangs waren wij een cd van "The Mavericks" aan het beluisteren. Tussen al hun bekende nummers, waar wij er inmiddels ook al een aantal van in ons eigen repertoire hebben opgenomen, hoorden wij toen het vlotte countrynummer "If you only knew" voorbij komen. Ik kreeg dit nummer de dagen daarna maar niet uit mijn hoofd zodat ik uiteindelijk onze eigen opnamestudio in ben gedoken om dit nummer zelf op te nemen zodat we nu niet alleen naar de originele versie van The Mavericks, maar naar die van ons eigen professionele allround zangduo "Swinging 2" kan luisteren :-)!

 

Het is een heerlijke vlotte jive, waar menig linedancer zich ook vast op uit kan leven :-)!

 

Het nummer is te beluisteren op ons nieuwe YouTube kanaal of klik op onderstaande afbeelding !

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij professioneel allround zangduo "Swinging 2" kunt terecht voor :

De muzikale verzorging van uw bruiloft, verjaardag, (huwelijks- of bedrijfs) jubileum, diner dansant of dansmiddag / dansavond, bedrijfsfeest, nieuwjaarsborrel, allround muziek van de 50's tot nu (van sfeervolle achtergrondmuziek tot uitbundige feestmuziek). Naast alle particuliere opdrachtgevers worden wij ook zeer veel geboekt door bedrijven, hotels, restaurants, partycentra, zalencentra en campings.

 

Tevens hebben wij een bijzonder gezellig seniorenprogramma (t.b.v. de zorgsector en ouderenorganisaties) ! Tenslotte hebben wij in de feestelijke decembermaand, al meer dan 15 jaar, een sfeer- & stijlvol kerstprogramma ! 

 

Zoektermen waar vaak op wordt gezocht zijn :

Deel deze website met vrienden via :

Contactgegevens :

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@swinging2.nl

 

Woonplaats : Roosendaal (Brabant)

Volg ons op Facebook & Twitter :