Vernieuwde website is online !

Welkom op de geheel vernieuwde website van ons professionele allround zangduo "Swinging 2" uit Roosendaal (Brabant) ! Nadat we begin dit jaar al plannen om onze vorige website te gaan vernieuwen was het er door de drukte en privé-omstandigheden niet eerder van gekomen om aan deze klus te gaan beginnen, maar nu hij (eindelijk) af is zijn wij er ook meteen ontzettend blij mee en trots op :-)!

 

Naast het feit dat wij, bij de computercrash van december jl., het softwarepakket waar ik onze vorige website mee had gebouwd kwijt zijn geraakt zodat wij geen toegang meer tot onze eigen site hadden en deze dus ook niet meer aan konden passen, was de belangrijkste reden om over te stappen naar een nieuwe provider én tegelijkertijd een geheel nieuwe website te bouwen dat onze nieuwe website, in tegenstelling tot de vorige, nu "mobile responsive" is ! Dit wil zeggen dat dat het beeldscherm zich aanpast aan het medium waarop bezoekers naar onze website kijken ! U kent allemaal het fenomeen dat als u via een smartphone of tablet een website bezoekt die niet mobile responsive is, de letters zo klein zijn dat deze niet te lezen zijn en vaak surft u dan meteen verder ! Dat was ook het probleem met onze vorige website. En aangezien steeds meer mensen via hun smartphone en/of tablet op internet surfen was het noodzakelijk dat wij deze stap ook gingen maken zodat u, als het goed is, deze tekst nu goed kunt lezen ongeacht of u deze nu op een computer, laptop, smartphone of tablet bekijkt !

 

De basis van onze nieuwe website is nu helemaal klaar, maar in de toekomst zullen er waarschijnlijk nog wel een aantal zaken worden aangepast. Met name onze demo-fragmenten zullen nog verder worden onderverdeeld per muziekgenre en/of taal. Maar aangezien wij meer dan 100 audio- & videofragmenten op b.v. YouTube hebben staan zullen deze nooit individueel allemaal op onze website te zien en/of te horen zijn. Vandaar ook onze keuze om op dit moment alleen een linkknop naar onze beide YouTube kanalen én ons SoundCloud kanaal op de website te plaatsen zodat u toch alles rustig kunt bekijken en beluisteren ! Op smart-TV's is het dus ook mogelijk om via ons YouTube-kanaal, in HD-kwaliteit (bij ons nieuwste kanaal), onze nummers te beluisteren of naar fragmenten van onze optredens te kijken !

 

Wij wensen iedereen alvast heel veel kijk- & luisterplezier toe en hopen u, waar dan ook in Nederland, België of Duitsland te mogen begroeten !

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij professioneel allround zangduo "Swinging 2" kunt terecht voor :

De muzikale verzorging van uw bruiloft, verjaardag, (huwelijks- of bedrijfs) jubileum, diner dansant of dansmiddag / dansavond, bedrijfsfeest, nieuwjaarsborrel, allround muziek van de 50's tot nu (van sfeervolle achtergrondmuziek tot uitbundige feestmuziek). Naast alle particuliere opdrachtgevers worden wij ook zeer veel geboekt door bedrijven, hotels, restaurants, partycentra, zalencentra en campings.

 

Tevens hebben wij een bijzonder gezellig seniorenprogramma (t.b.v. de zorgsector en ouderenorganisaties) ! Tenslotte hebben wij in de feestelijke decembermaand, al meer dan 15 jaar, een sfeer- & stijlvol kerstprogramma ! 

 

Zoektermen waar vaak op wordt gezocht zijn :

Deel deze website met vrienden via :

Contactgegevens :

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@swinging2.nl

 

Woonplaats : Roosendaal (Brabant)

Volg ons op Facebook & Twitter :